Pravilnik o piškotkih in pravno obvestilo

Pravilnik o piškotkih

Spletno mesto www.fotovolt.eu, s katerim upravlja Fotovolt d.o.o., Skakovci 15, SI - 9261 Cankova, uporablja piškotke.

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo (računalnik, telefon ipd.), s pomočjo katere uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta dobi ponudnik vpogled v podatke na uporabnikovi opremi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov pridobi podatke o uporabi spletnega mesta ter o nekaterih značilnostih uporabnika oziroma njegove opreme, s katero dostopa do spletnega mesta (npr. ločevanje med uporabniki, datum zadnjega obiska, nastavitve jezika in druge uporabniške nastavitve na spletnem mestu, resolucija zaslona, tip spletnega brskalnika ipd.). Natančni nameni obdelave zbranih podatkov so za vsak posamezen piškotek navedeni v spodnji tabeli.

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

 

Lokalni piškotki

#
Ime 
Namen
Ključ
 
Domena
Veljavnost
1 - Postavitev predloge  54b66dd7dbed7036f5b82321e3a22c8c   fotovolt.eu  Trenutna
2 - Postavitev predloge inspiration_tpl   fotovolt.eu 06-02-2014

 

Third-party piškotki

#
Ime
Namen
Source
Ključ
 
Domena
Veljavnost
1 - Prikaz posnetka http://www.youtube.com/embe... use_hitbox   .youtube.com  Trenutna
2 - Prikaz posnetka http://www.youtube.com/embe... YSC   .youtube.com  Trenutna
3 - Prikaz posnetka http://www.youtube.com/embe... VISITOR_INFO1_LIVE   .youtube.com 02-10-2014
4 - Prikaz posnetka http://www.youtube.com/embe... PREF   youtube.com 06-10-2023

 


 

Pravno obvestilo

To spletno stran upravlja podjetje Fotovolt d.o.o. Trudimo se, da na njej vedno objavljamo le prave in uporabne informacije, vendar kljub temu ne zagotavljamo popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Zato tudi ne prevzemamo nobene odgovornosti za posledice, ki jih povzročijo informacije na tej spletni strani ali nedelovanje spletne strani, vključno s kakršnokoli materialno ali nematerialno poslovno škodo.

Podjetje Fotovolt d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne računalniške viruse, ki bi se obiskovalcem prenesli s to stranjo. Zato svetujemo, da se uporabniki pred nevarnostjo okužbe ustrezno zavarujejo pred prenosom informacij s te spletne strani.

Povezave do drugih spletnim strani so namenjene izključno informiranju obiskovalcev in nad njimi nimamo nobenega nadzora. Zato v primeru povezav te strani z drugimi spletnimi stranmi ne jamčimo za njihovo delovanje in vsebino. Prav tako ne zagotavljamo točnosti podatkov v zvezi z izdelki in storitvami, ki jih predstavljajo in nudijo druge spletne strani. Vsak dostop do teh strani obiskovalci izvajajo na lastno odgovornost.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih strani zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobimo s to stranjo, namenjeni izključno za interno uporabo. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali nikomur brez vašega predhodnega privoljenja. Če prejemate nezaželeno predstavitveno gradivo, vas prosimo, da nas o tem obvestite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Predstavitve, ki jih vsebuje ta spletna stran, niso ponudbe za prodajo izdelkov in storitev našega podjetja, ki jih nudimo izključno na podlagi izdanih ponudb in sklenjenih pogodb ali prejetih pisnih naročil. Prav tako si pridržujemo pravico do spremembe vseh podatkov, ki se nahajajo na tej spletni strani.

Če to spletno stran obiskujete izven Slovenije, morate upoštevati zakonodajo, ki velja v Sloveniji, saj so vsi podatki in pogoji sestavljeni v skladu z zakoni, ki veljajo v naši državi. V primeru sodnega spora v zvezi s to spletno stranjo je pristojno sodišče v Murski Soboti.

Avtorske pravice za vsebino te spletne strani so last podjetja Fotovolt d.o.o., zato jih obiskovalci lahko prenašajo in razmnožujejo zgolj v informativne namene.

Z uporabo te spletne strani obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Priložnosti

  • Komunikacija

    Fotovolt dajemo velik poudarek na komunikaciji in vedno iščemo neposreden stik z javnostjo v obliki predstavitev na sejmih (Energetika Celje , Gradbeni sejem G. Radgona, Kmetijski sejem G. Radgona , MOS Celje), člankov v revijah, na televiziji in seveda na spletu.